Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting!

Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting!

31 oktober 2023

Mavotrans met oog voor detail

In de moderne bouwsector is een adequate afdichting van cruciaal belang. Een correcte afdichting van de verschillende aansluitingen waarborgt duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Ieder project is anders en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren qua bouwen en afdichten. Waartegen ga je afdichten? Vormt het een barrière tegen kou, warmte, tocht, vocht, stof, vuil en/of geluid; of ook een passende regulatie voor lucht en damp? Moet de afdichting voldoen aan eventuele eisen, zoals luchtdicht, dampopen, uv-bestendig of brandvertragend?

Geen één product heeft al deze eigenschappen. Elke situatie heeft een andere combinatie van producten nodig om een passend systeem te vormen. Voor een perfecte afdichting bestaat geen standaardoplossing.

Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting!
Bij het maken van de juiste keuzes helpen wij je graag. In een groot aantal bouwdetails hebben we geschikte afdichtingssystemen opgenomen. Hierbij stellen we niet alleen onze aanbevolen producten voor, maar bieden we ook mogelijke alternatieven aan.

Ontdek het juist advies voor jouw project>

Staat jouw specifieke detail er niet tussen? Laat het ons weten. We streven ernaar ons bestand met details te verbreden op basis van jouw wensen.

Laatste nieuws
27 maart 2024 Een Eddie update Lees meer
20 maart 2024 Dakvoetisolatie in beeld Lees meer
20 maart 2024 Flexibiliteit en efficiency ook op logistiek gebied Lees meer
20 maart 2024 Duurzame bescherming voor gevels Lees meer
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer