Voorbij Prefab gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en bouwt op partnership

Voorbij Prefab gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en bouwt op partnership

4 augustus 2020

De vraag of je liever één of tien verschillende toeleveranciers voor de montage en afdichting van je prefab bouwelementen wilt hebben, is natuurlijk voor elke bouwer makkelijk te beantwoorden. Eén toeleverancier werkt efficiënter, leidt tot gewaarborgde kwaliteit en is duurzamer. Vanuit deze gedachte is de samenwerking met Voorbij Prefab tot stand gekomen. Wij spraken over deze partnership met Floris van Dam, commercieel manager bij Voorbij Prefab.

Voorbij Prefab is enorm vooruitstrevend op het gebied van digitalisering en robotisering. “Vanuit onze hypermoderne gerobotiseerde fabriek produceren wij onze prefab casco’s voor grondgebonden woningbouw”, vertelt Floris van Dam. “Vanuit BIM worden de robots aangestuurd en dat resulteert in casco’s van een zeer hoog kwaliteitsniveau, nauwkeurig tot op de millimeter en met een strakke afwerking. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en door deze verregaande automatisering kunnen we dat ook waarmaken.”

”Met Mavotrans zijn we de samenwerking aangegaan op het gebied van afdichtingsmaterialen ten behoeve van een luchtdicht prefab casco”

Samenwerken

“Ook van onze toeleveranciers eisen wij een hoge kwaliteitsstandaard. Wij werken bij voorkeur op basis van partnership, dat geldt voor onze klanten, maar net zo goed ook voor onze toeleveranciers”, aldus Floris. “Het structureel met elkaar samenwerken en het delen van elkaars kennis en expertise leveren betere resultaten en een efficiënt werkproces op.”

“Met Mavotrans zijn we de samenwerking aangegaan op het gebied van afdichtingsmaterialen ten behoeve van een luchtdicht prefab casco en de samenstelling van een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan montagematerialen. De expertise van Mavotrans op het gebied van luchtdicht bouwen biedt ons toegevoegde waarde. Zo kunnen wij met onze prefab casco’s tegemoetkomen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan luchtdicht bouwen. Daarnaast is het heel prettig om samen te werken met een leverancier die met je meedenkt en, net als wij, innovatief is als het gaat om productontwikkeling”.

“Met elkaar hebben we een leveringsprogramma samengesteld van montage- en afdichtingsmaterialen dat is afgestemd op ons productie- en bouwproces. Daarbij zijn alle materialen getoetst op kwaliteit en praktische bruikbaarheid. Ook zijn er heldere afspraken gemaakt met betrekking tot het voorraadbeheer en levertijden”.

“De expertise van Mavotrans op het gebied van luchtdicht bouwen biedt ons toegevoegde waarde.”

Laatste nieuws
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer
14 november 2023 ISO 14001 voor ons echt een meerwaarde Lees meer
9 november 2023 Duurzame voegprofielen – bestaan die überhaupt? Lees meer
31 oktober 2023 Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting! Lees meer