Video | Mavotrans B.V.

Mavotrans jarenlange ervaring op de bouwplaats

Algemeen

Bedrijfspresentatie

Presentatie van onze bedrijfsactiviteiten als groothandel in professionele bouwmaterialen in 2020. Wij laten u graag zien, wie wij zijn en wat wij doen voor bouwend Nederland.

Presentaties

Waterkering in betonconstructies

Onze project sales engineer Ing. Oebele de Haan vertelt u alle ins en outs betreffende waterkeringen

Mafi schoor bevestigingssysteem van Mavotrans en fischer Benelux

Presentatie van het Mafi schoor bevestigingssysteem tijdens het Beton Event 2020. Productmanager Ing. Karin van Kuffeler presenteert samen met Ing. Jan Popma technical manager bij fischer Benelux het Mafi schoor bevestigingssysteem. Een nieuwe unieke en zeer veilige afschoormethode.

Product animaties & video's

Mavo dBreak Isofloat akoestische zwevende vloer

Het Mavo-dBreak Isofloat zwevende vloer systeem is een zeer effectieve akoestische oplossing voor het ontkoppelen van verdiepingen.

In het filmpje ziet u hoe eenvoudig een zwevende vloer kan worden aangebracht. Het geheim zit 'm natuurlijk in onze Isofloat.

Mavosteel RBC verloren bekisting

Creëer eenvoudig en snel een waterdichte dilatatievoeg met Mavosteel RBC verloren bekisting. Ontdek de zekerheid van toonaangevende kwaliteitsproducten in één compleet systeem.

MBK-Plus 22

Ervaar ook onze MBK-Plus 22, een uit kunststof (PVC vrij) vervaardigde afstandhouder. Dit systeem kenmerkt zich door zijn eenvoudige en snelle verwerking, waardoor de oplossing zeer gunstig is geprijsd. De MBK-Plus 22 wordt in één stuk geleverd, in exact de juiste maat en is toepasbaar voor een wanddikte van 200 tot 400 mm en centerpennen CP 15.

HSI 150 Varia

De eerste variable waterdichte doorvoer toepasbaar in elke wanddikte.

Airtight, dakvoetisolatie, Airtape en WSW

Ontdek onze afdichtingsmaterialen Airtight, dakvoetisolatie, Airtape en WSW (woningscheidende wandoplossing) in deze animatie van onze leverancier Alert Isolatie. Stuk voor stuk efficiënte en praktische oplossingen voor het eenvoudiger, sneller en beter luchtdicht bouwen.

Dakvoetisolatie

Ontdek in deze animatie de unieke werking van de Mavotrans dakvoetisolatie. De ideale luchtdichte afdichting voor prefab daken. Eenvoudiger, sneller en beter luchtdicht bouwen.

AlphaFlex innovatieve loodvervanger

AlphaFlex van Mavotrans is een innovatieve loodvervanger op basis van een duurzaam EPDM compound voorzien van strekmetaal. De AlphaFlex EPDM materialen zijn speciaal ontwikkeld als loodvervanger met de flexibele eigenschappen van het traditionele materiaal en de duurzaamheid van EPDM. AlphaFlex is uitstekend geschikt in gevels, onder kozijnen en langs dakkapellen.

AlphaFlex - Baluster inwerken

AlphaFlex Binnenhoek - InnerCorner

AlphaFlex Buitenhoek - OuterCorner

AlphaFlex Loketten - Loket

AlphaFlex Verbinding - Connection