Uniek FSRX voegprofiel bespaart tijd en kosten bij renovatie en modernisering

Uniek FSRX voegprofiel bespaart tijd en kosten bij renovatie en modernisering

27 mei 2021

Intensief gebruik

Dilatatieprofielen worden dagelijkse blootgesteld aan diverse belastingen: voegbewegingen en dynamische belastingen door bijvoorbeeld transportvoertuigen.

Wanneer er door overbelasting een beschadiging optreedt of het profiel door slijtage minder mooi oogt, kan dat aanleiding zijn tot renovatie of verwisselen van het profieltype.

Vervangen van een bestaand dilatatieprofiel is tijdrovend, kostbaar en leidt er toe dat de ruimte tijdens de renovatie niet kan worden gebruikt. Dit heeft uiteraard nadelige economische gevolgen, denk hierbij aan luchthavens, parkeergebouwen en winkelcentra.

De oplossing

Het robuuste en slijtvaste Migutrans FSRX profiel. Een voegprofiel dat tijdens het gebruik snel, gemakkelijk en kosteneffectief kan worden vervangen.

Het enige wat nodig is, is het zichtbare deel van het profiel los te schroeven en te verwisselen door een nieuw FSRX zichtdeel. En dat zonder tijdrovende demontage en montage.

Bekijk de video clip

De voordelen

De eenvoudige en snelle vervanging van alleen het zichtdeel is economisch voordelig en bespaart materiaal. De vloerafwerking blijft hierbij volledig intact. Op die manier levert de Migutrans FSRX een duurzame bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Snelle vervanging van het zichtdeel kan zonder sloop- en herstelwerkzaamheden, waardoor arbeidsuren worden bespaard. Doordat er geen volledig nieuw profiel hoeft te worden aangeschaft en de bestaande vloerafwerking esthetisch onaangetast blijft, wordt een besparing op materiaalkosten gerealiseerd.

De snelle vervanging van het FSRX zichtdeel biedt eigenaars en exploitanten van drukbezochte locaties, als luchthavens, stations, parkeergarages en winkelcentra, alleen maar voordelen.

Technische specifiaties

Door de unieke constructie van de Migutrans FSRX is het voor het eerst mogelijk de te volgen dilatatiebeweging van een dilatatieprofiel achteraf aan te passen als dit nodig blijkt te zijn.

Kies uw kleur

De Migutrans FSRX is tevens leverbaar in 3 standaard geanodiseerde kleuren om het profiel harmonieus op te nemen in de vloerafwerking. Door voor een andere geanodiseerde kleur te kiezen wordt een compleet nieuwe look gecreëerd.

Als het profiel alleen om esthetische redenen moet worden vervangen kan dit gemakkelijk, snel en goedkoop.

Download pdf-versie

Ga naar productinformatie

Laatste nieuws
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer
14 november 2023 ISO 14001 voor ons echt een meerwaarde Lees meer
9 november 2023 Duurzame voegprofielen – bestaan die überhaupt? Lees meer
31 oktober 2023 Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting! Lees meer