Nieuwe algemeen directeur

Nieuwe algemeen directeur

28 september 2022

Met ingang van 1 oktober 2022 vindt bij Mavotrans B.V. een directiewisseling plaats. Algemeen directeur Marion van den Berg doet een stap opzij en draagt haar functie over aan huidig commercieel directeur Sybren van der Meulen.

Marion blijft onderdeel van het directieteam en zal zich voornamelijk richten op financiën en HR. Sybren zal zich blijven richten op de strategische en commerciële koers van de organisatie. Met een heldere toekomstvisie zullen zij zich samen focussen op de verdere ontwikkeling en groei van Mavotrans.

Mavotrans heeft in ruim 70 jaar een krachtige marktpositie opgebouwd, als gespecialiseerd toeleverancier van oplossingen voor de Nederlandse bouwindustrie. Met de aanstelling van Sybren als algemeen directeur zal deze positie verder worden verstevigd en uitgebouwd. “Mavotrans is een betrouwbare en innovatieve organisatie waar een sterk familie gevoel heerst en kwaliteit en professionaliteit voorop staan.” aldus de nieuwe algemeen directeur. “​​Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol verder bij te dragen aan de groei van Mavotrans.”

Laatste nieuws
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer
14 november 2023 ISO 14001 voor ons echt een meerwaarde Lees meer
9 november 2023 Duurzame voegprofielen – bestaan die überhaupt? Lees meer
31 oktober 2023 Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting! Lees meer