Molenaar Betonindustrie en Mavotrans bundelen krachten

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans bundelen krachten

5 augustus 2020

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans B.V. zijn een strategisch partnership aangegaan. Mavotrans verzorgt de volledige distributie van het complete productassortiment van Molenaar Betonindustrie voor Nederlandse B&U bouw. Op deze wijze kan Molenaar zich voor 100% toeleggen op de productie van zichtbeton producten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en efficiency centraal staan.

Molenaar Betonindustrie is in 1953 opgericht en gespecialiseerd in betonproducten zoals dekkings-, bekistingsafstandhouders en toebehoren. Een dynamisch bedrijf gericht op innovatie, kwaliteit en maatwerk, met als visie voor de toekomst het produceren van de hoogste mogelijke kwaliteit zichtbeton producten. Om dit doel te bereiken gaat Molenaar zich volledig focussen op het productieproces en wordt de distributie van het hele leveringsprogramma uit handen gegeven.

Molenaar ziet Mavotrans als de meest geschikte partner als verkoopkanaal. Met meer dan 65 jaar ervaring als gespecialiseerd toeleverancier in de bouwbranche zijn wij sterk in een snelle, efficiënte, betrouwbare levering van een breed assortiment bouwproducten. Door onze kennis en expertise is de klant daarbij verzekerd van een deskundig en oplossingsgericht advies.

De bundeling van onze krachten resulteert in een verbetering van kwaliteit en service naar onze klanten. Wij zien uit naar een hele prettige en vruchtbare samenwerking.

Laatste nieuws
21 september 2023 Nieuw T-Head wapening Lees meer
19 september 2023 Optimale bescherming in het natte jaargetijde op de bouwplaats Lees meer
18 september 2023 Kom je ook naar de Staalbouwdag 2023? Lees meer
27 juni 2023 Vanzelfsprekend FSC®-gecertificeerd Lees meer
22 juni 2023 Onze losmaakbare Airtight Lees meer