Molenaar Betonindustrie en Mavotrans bundelen krachten

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans bundelen krachten

5 augustus 2020

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans B.V. zijn een strategisch partnership aangegaan. Mavotrans verzorgt de volledige distributie van het complete productassortiment van Molenaar Betonindustrie voor Nederlandse B&U bouw. Op deze wijze kan Molenaar zich voor 100% toeleggen op de productie van zichtbeton producten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en efficiency centraal staan.

Molenaar Betonindustrie is in 1953 opgericht en gespecialiseerd in betonproducten zoals dekkings-, bekistingsafstandhouders en toebehoren. Een dynamisch bedrijf gericht op innovatie, kwaliteit en maatwerk, met als visie voor de toekomst het produceren van de hoogste mogelijke kwaliteit zichtbeton producten. Om dit doel te bereiken gaat Molenaar zich volledig focussen op het productieproces en wordt de distributie van het hele leveringsprogramma uit handen gegeven.

Molenaar ziet Mavotrans als de meest geschikte partner als verkoopkanaal. Met meer dan 65 jaar ervaring als gespecialiseerd toeleverancier in de bouwbranche zijn wij sterk in een snelle, efficiënte, betrouwbare levering van een breed assortiment bouwproducten. Door onze kennis en expertise is de klant daarbij verzekerd van een deskundig en oplossingsgericht advies.

De bundeling van onze krachten resulteert in een verbetering van kwaliteit en service naar onze klanten. Wij zien uit naar een hele prettige en vruchtbare samenwerking.

Laatste nieuws
27 maart 2024 Een Eddie update Lees meer
20 maart 2024 Dakvoetisolatie in beeld Lees meer
20 maart 2024 Flexibiliteit en efficiency ook op logistiek gebied Lees meer
20 maart 2024 Duurzame bescherming voor gevels Lees meer
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer