Mavotrans presenteert Mafi

Een uniek schoor bevestigingssysteem
Mafi schoor bevestigingssysteem in ontwikkeling

Mafi schoor bevestigingssysteem

Voor het bevestigen van schoren ten behoeve van betonwanden in combinatie met kanaalplaat- en ribcassettevloeren heeft Mavotrans in samenwerking met fischer Benelux het Mafi schoor bevestigingssysteem ontwikkeld.

Een uniek systeem dat bestaat uit de Mafi afschoorplaat gecombineerd met het Fischer momentgecontroleerde afschooranker. Deze combinatie biedt een snelle en efficiënte montage van schoren waarbij maximale veiligheid wordt gewaarborgd.

Voordelen 

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Maximale veiligheid
  • Eenvoudige controle van correcte montage
  • Hogere belastingopname per schoorvoet, dus minder schoren
  • Te monteren met standaard gereedschap
Meer weten? Vraag de brochure aan
Mafi afschoorplaat met prototypen

Mafi afschoorplaat

De Mafi afschoorplaat wordt toegepast indien de bevestiging van de schoorvoet met één anker niet volstaat vanwege hoge optredende belastingen. De afschoorplaat kan met meerdere ankers worden bevestigd, waardoor de op te nemen belasting in het beton eenvoudig kan worden verhoogd. Dit heeft als groot voordeel dat er minder schoren noodzakelijk zijn.

Voordelen 

  • Afschoorplaat kan met meerdere ankers worden bevestigd t.b.v. hogere belastingopname
  • Herbruikbaar
  • Voorzien van handvat(ten) voor eenvoudige handling
  • Zowel op de vloer (type A en B) als aan de wand (type B) toepasbaar
Ontdek meer

Fischer afschooranker

De Mafi afschoorplaat wordt bevestigd met het Fischer afschooranker FH II NL SCD. De FH II NL SCD is het nieuwste momentgecontroleerde afschooranker voor maximale veiligheid. Dankzij de speciale ring kan het afschooranker veilig met een slagmoersleutel worden geplaatst.

De momentgecontroleerde ring garandeert dat het anker met het juiste aandraaimoment wordt geplaatst en zorgt er tevens voor dat dit aandraaimoment niet kan worden overschreden. Het groene signaalelement wordt zichtbaar, zodra het correcte aandraaimoment is behaald. Hierdoor is visuele controle van juiste plaatsing van het anker, ook naderhand, mogelijk. De zwarte kunststof ring voorkomt dat het anker verder dan het maximale moment kan worden aangedraaid.

Ontdek meer