Luchtdicht bouwen in 4 stappen met Mavoseal vloeibaar rubber

Mavoseal vloeibaar rubber is een snelle, flexibele en duurzame oplossing voor het vervaardigen van luchtdichte bouwaansluitingen. Deze milieuvriendelijke vloeibare rubber maakt het mogelijk om scheuren en naden water- en luchtdicht te maken.

Het materiaal kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van de constructie worden verwerkt, hierdoor zijn weersinvloeden van buiten zoals regen en lage temperaturen niet meer van invloed op de verwerking.

De Mavoseal vloeibaar rubber wordt geleverd in worsten van 600 ml in een witte en zwarte variant. Op het product wordt 10 jaar garantie geboden. Door de goede hechting, ook op stuc- en spuitwerk en de eenvoudige verwerking, door middel van een handpistool, is het product breed toepasbaar. Luchtdicht bouwen was nog nooit zo eenvoudig.

 


Gegarandeerd luchtdicht:

  Stap 1: 

Zorg dat de ondergrond schoon/vetvrij is en verwijder evt. stilstaand water. Een lichtvochtige ondergrond is geen enkel probleem.

 

  Stap 2: 

Controleer of er naden of kieren zijn. Hierin kunt u een Ethafoam of Mavotex 80 rugvulling aanbrengen.
 

  Stap 3: 

Breng met het handpistool een gelijkmatige laag aan. Minimale laagdikte bedraagt 3 mm. Na het aanbrengen nastrijken met een kwast om evt. luchtbellen te voorkomen.
 

  Stap 4: 

Binnen enkele uren is het product droog, na 48 uur is het product volledig uitgehard.

Voordelen:

  • Kan naast aan de buitenzijde ook aan de binnenzijde van de constructie worden verwerkt
  • Uitstekende hechting, ook op stuc- en spuitwerk
  • Optimale rekbaarheid van 1.200%
  • UV-bestendig voor een periode van 40 tot 45 jaar

Bekijk ook onze uitgebreide productinformatie