Heembeton en Mavotrans gaan voor optimale veiligheid

Heembeton en Mavotrans gaan voor optimale veiligheid

1 mei 2023

Verhoogde veiligheid rondom het schoren van wanden

Veiligheid staat bij Heembeton en Mavotrans voorop. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en een nieuw product ontwikkeld, de Maprega. Hiermee kunnen snel en efficiënt gaten t.b.v. schoorankers in de betonnen wanden worden gerealiseerd.

Met deze slimme magnetische Maprega worden in de fabriek van Heembeton de prefab wanden voorzien van gaten voor de plaatsing van de schoorankers. Boren op de bouwplaats is hierdoor niet meer nodig. Dit scheelt tijd en voorkomt fijnstof.

Ook het schoonmaken van het boorgat behoort tot het verleden. Het schoonmaken dient altijd heel zorgvuldig te gebeuren; schoonblazen, borstelen en vervolgens weer blazen. Toepassing van de Maprega zorgt voor arbo voordelen, tijdsbesparing op de bouwplaats en de zekerheid dat het gat geen boorresten bevat, dus verhoogde veiligheid.

Op de bouwplaats kan het schooranker eenvoudig en snel in het gat worden aangebracht. Bovendien kan hetzelfde type schooranker ook voor de vloer worden gebruikt. Kies je hierbij voor het fischer FH II NL SCD momentgecontroleerde afschooranker met zichtbare montagecontrole dan ga je voor maximale veiligheid.

Veilig bouwen dat doen we samen!

Heembeton en Mavotrans

Laatste nieuws
21 september 2023 Nieuw T-Head wapening Lees meer
19 september 2023 Optimale bescherming in het natte jaargetijde op de bouwplaats Lees meer
18 september 2023 Kom je ook naar de Staalbouwdag 2023? Lees meer
27 juni 2023 Vanzelfsprekend FSC®-gecertificeerd Lees meer
22 juni 2023 Onze losmaakbare Airtight Lees meer