Heembeton en Mavotrans gaan voor optimale veiligheid

Heembeton en Mavotrans gaan voor optimale veiligheid

1 mei 2023

Verhoogde veiligheid rondom het schoren van wanden

Veiligheid staat bij Heembeton en Mavotrans voorop. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en een nieuw product ontwikkeld, de Maprega. Hiermee kunnen snel en efficiënt gaten t.b.v. schoorankers in de betonnen wanden worden gerealiseerd.

Met deze slimme magnetische Maprega worden in de fabriek van Heembeton de prefab wanden voorzien van gaten voor de plaatsing van de schoorankers. Boren op de bouwplaats is hierdoor niet meer nodig. Dit scheelt tijd en voorkomt fijnstof.

Ook het schoonmaken van het boorgat behoort tot het verleden. Het schoonmaken dient altijd heel zorgvuldig te gebeuren; schoonblazen, borstelen en vervolgens weer blazen. Toepassing van de Maprega zorgt voor arbo voordelen, tijdsbesparing op de bouwplaats en de zekerheid dat het gat geen boorresten bevat, dus verhoogde veiligheid.

Op de bouwplaats kan het schooranker eenvoudig en snel in het gat worden aangebracht. Bovendien kan hetzelfde type schooranker ook voor de vloer worden gebruikt. Kies je hierbij voor het fischer FH II NL SCD momentgecontroleerde afschooranker met zichtbare montagecontrole dan ga je voor maximale veiligheid.

Veilig bouwen dat doen we samen!

Heembeton en Mavotrans

Laatste nieuws
27 maart 2024 Een Eddie update Lees meer
20 maart 2024 Dakvoetisolatie in beeld Lees meer
20 maart 2024 Flexibiliteit en efficiency ook op logistiek gebied Lees meer
20 maart 2024 Duurzame bescherming voor gevels Lees meer
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer