Goede doelen BOUWWAUW! actie

Goede doelen BOUWWAUW! actie

6 juni 2021

Help jij ons helpen? Doneer hier!

Mavotrans bestaat dit jaar 70 jaar! En wie jarig is trakteert. In ons geval: “Wie jarig is doneert” Om ons jubileum te vieren sponsoren wij een geweldig, bouw gerelateerd, project van Stichting Melania. Al 100 jaar ondersteunt Melania ondernemende vrouwen in ontwikkelingslanden.


Het goede doel

Wij sponsoren de actie die Stichting Melania heeft opgezet voor de El Ansar vrouwengroep in Soedan. Deze vrouwen produceren en verkopen betonbouwblokken om op deze manier hun kinderen van genoeg eten te kunnen voorzien en ook het schoolgeld van hun kinderen te kunnen betalen. Een fantastisch initiatief van deze groep powervrouwen dat onze, en ook jullie steun meer dan verdient.

Doe jij ook mee!

Doe dan ook een donatie voor dit geweldige project van Stichting Melania. Elke gift is welkom! Voor een donatie boven de € 50 (btw vrij) ontvang je een unieke BOUWWAUW! hoodie. De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Melania!

Help jij ons helpen? Doneer hier!

Ben jij trots op de bouwsector dan is deze hoodie zeker iets voor jou. Wij dragen de BOUWWAUW! hoodie, omdat we trots zijn op deze geweldige branche, waarin we samen werken, samen innoveren en samen bouwen! Zien wij jou straks ook in deze unieke hoodie?

Laatste nieuws
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer
14 november 2023 ISO 14001 voor ons echt een meerwaarde Lees meer
9 november 2023 Duurzame voegprofielen – bestaan die überhaupt? Lees meer
31 oktober 2023 Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting! Lees meer
30 oktober 2023 Veiligheidsexpert is Eddie-fan Lees meer