Etgar lege aansluitvoorziening

Etgar lege aansluitvoorziening

28 november 2022

Klaar voor de toekomst

We gebruiken allemaal steeds meer elektriciteit. We zijn eraan gewend om bijna overal een stopcontact, een internetverbinding of een oplaadpunt binnen handbereik te vinden. Deze trend zet zich in de toekomst zeker door. Groene stroom is natuurlijk beter dan fossiele brandstof.

Daarmee wordt de verdeling van elektriciteits- en communicatieleidingen over een buitenterrein steeds belangrijker. 

Met Etgar plan je lege/loze aansluitvoorzieningen, waarin je later eenvoudig en zonder graafwerk de bekabeling voor energielaadpalen, buitenverlichting, beveiligingscamera’s etc. kunt installeren. Mocht een punt in de loop der tijd een andere functie krijgen of heb je een uitbreiding nodig, dan trek je door Etgar gewoon een andere kabel. En dat allemaal zonder te graven.

Etgar lege aansluitvoorziening, altijd voorbereid op de komst

Etgar lege aansluitvoorziening inzetten voor:

 • Oplaadpalen voor auto’s
  In 2025 zouden alle nieuw verkochte auto’s elektrisch moeten zijn en daarmee zal het percentage elektrisch auto’s snel stijgen. Ook zet de stijging in het totaal aantal auto’s op de weg gestaagd door. Dit betekent dat er voldoende openbare oplaadpunten voor de voertuigen moeten zijn.
 • Buitenverlichting
  Een goed verlicht bedrijfsterrein is niet alleen prettig, maar ook een stuk veiliger
 • Oplaadpunten voor de elektrische fiets
  De verkoop van elektrische fietsen is het afgelopen jaar enorm gestegen. Er zullen ook steeds meer mensen op de fiets naar hun werk gaan. Het is dan wel handig om voldoende oplaadpunten aan te brengen.
 • Een wisselende aansluitingsbehoefte
  Etgar is ook ideaal op plekken waar vaak een wisselende aansluitingsbehoefte is. Door eenvoudig een nieuwe kabel of leiding door Etgar te trekken, liggen er geen kabels over het hele terrein.
 • Onderhoud van de groenvoorziening
  Ook bij het onderhoud van de groenvoorziening zien we steeds vaker de behoefte aan aansluitingen.
 • Beveiligingscamera’s
  Voor de beveiliging van bijvoorbeeld een bedrijfs- of evenemententerrein worden vaak camera’s en geautomatiseerde toegangspoorten toegepast
 • Internetverbinding
  We zijn tegenwoordig altijd en overal online. De behoefte aan Wifipunten en een sterke internetverbinding neemt alleen maar toe. Mede gezien de ontwikkeling van ‘Internet of things’ waarbij apparaten en systemen steeds meer via internet communiceren.
 • Voor wat de toekomst ook brengt
  Plannen maken doe je natuurlijk niet alleen voor je huidige behoefte. Bij het indelen van je terrein houd je ook rekening met de toekomst. Wanneer je toekomstige graafwerkzaamheden kan voorkomen, is Etgar, als lege/loze leidingvoorziening, een goedkope en efficiënte optie.

 

Laatste nieuws
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer
14 november 2023 ISO 14001 voor ons echt een meerwaarde Lees meer
9 november 2023 Duurzame voegprofielen – bestaan die überhaupt? Lees meer
31 oktober 2023 Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting! Lees meer