Een Eddie update

Een Eddie update

27 maart 2024

Vanaf maart vorig jaar heeft Eddie zijn intrede gedaan als dé ultieme stekeindbeveiliger voor kolomkoppen. Nu, op Bewust-Veilig dag, presenteren wij onze vernieuwde Eddie!

In een sector waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft, blijven wij streven naar innovatieve oplossingen om het aantal ongevallen te verminderen. Met de introductie van Eddie hebben we een standaard gezet voor het beschermen van werknemers op de bouwplaats. Door toepassing van Eddie wordt letsel bij een val beperkt, waarmee de veiligheid sterk wordt verhoogd.

Op basis van feedback van professionals uit de bouwsector is Eddie op diverse punten verbeterd. Zo is de metalen plaat van Eddie verzinkt, waardoor duurzaamheid wordt gegarandeerd en roestvorming wordt voorkomen. Bovendien is de metalen plaat stevig aan de emmer bevestigd met behulp van een popnagel, waardoor een solide en veilige verbinding ontstaat tussen de plaat en de emmer.

Net als zijn voorganger is ook de verbeterde Eddie uitgebreid getest en voldoet, als enige in Nederland, wederom aan de hoogste veiligheidsnormen. Een Aboma type goedkeuring garandeert de veiligheid en kwaliteit van Eddie.

Maatwerkopties: Naast de standaarduitvoering is Eddie ook leverbaar met een eigen logo en/of in een specifieke kleur. In het kader van losmaakbaarheid en circulariteit is het ook mogelijk Eddie te leveren zonder popnagel. Neem voor maatwerkopties contact met ons op, wij infomeren je graag.

Veiligheid staat voorop, en met onze verbeterde Eddie zetten we opnieuw een stap in de goede richting.

Bouwveiligheid_vallen     Gecertificeerd product - Mavotrans

Bekijk de productinformatie >

Laatste nieuws
13 juni 2024 Gietmortels merkbaar in beeld Lees meer
7 juni 2024 Reduceren van wapeningspercentage in betonconstructies Lees meer
6 juni 2024 TAP Groep neemt 100% van de aandelen in Mavotrans over Lees meer
20 maart 2024 Dakvoetisolatie in beeld Lees meer
20 maart 2024 Flexibiliteit en efficiency ook op logistiek gebied Lees meer