Ken jij onze Eddie al?

Ken jij onze Eddie al?

7 maart 2023

Dé ultieme stekeind valbeveiliger voor kolomkoppen.

De bouwsector is helaas nog steeds één van de sectoren waarin jaarlijks nog veel ongevallen te betreuren zijn. Iedereen wil aan het einde van de dag weer veilig thuiskomen en daarom is veiligheid één van de belangrijkste thema’s binnen de bouw.

Mavotrans is al jaren innovatief op het gebied van valbeveiliging. Zo introduceerden wij als eerste op de Nederlandse markt de stekeind valbeveiliger Mavosafe. Vanuit de vraag in de markt voor een valbeveiliger voor grotere groepen stekeinden, bijvoorbeeld bij kolomkoppen, is onze Eddie geboren.

Eddie is een makkelijk te plaatsen, efficiënte en herbruikbare stekeind valbeveiliger voor kolomkoppen. Eddie is in twee typen leverbaar, één voor kleinere kolomkoppen, Eddie 240 (emmer) en één voor grotere kolomkoppen, Eddie 370 (kuip). De emmer/kuip is voorzien van een metalen inzetstuk waarmee een optimale valbescherming wordt geboden.

Eddie is uitgebreid getest met een gewicht van 113 kg van een valhoogte van 3,0 meter. Een Aboma testrapport garandeert de veiligheid en kwaliteit van Eddie.

Eddie stekeind valbeveiliger voor kolomkoppen

 

 

Check hier alle info >

Waar staat Eddie voor:

  • Betrouwbaar
  • Getest en beproefd
  • Doordacht en volwassen

Dit is de wijze waarop we naar al onze producten op het gebied van veiligheid kijken. Hiermee symboliseert Eddie al onze veiligheidsproducten.


 

Vraag hier het Aboma testrapport aan.

Laatste nieuws
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer
14 november 2023 ISO 14001 voor ons echt een meerwaarde Lees meer
9 november 2023 Duurzame voegprofielen – bestaan die überhaupt? Lees meer
31 oktober 2023 Hoe je ook bouwt, altijd de juiste afdichting! Lees meer