Duurzame bescherming voor gevels

Duurzame bescherming voor gevels

20 maart 2024

In een tijd waarin duurzaamheid en effectieve bescherming hand in hand gaan, introduceren wij de  Mavofolie Dampopen. Deze geavanceerde folie is ontworpen om gevels met open voegen te beschermen en biedt een scala aan voordelen.

Wat maakt de Mavofolie Dampopen zo speciaal? Allereerst is het een product voor 30% vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen, dus een milieubewuste keuze. Bovendien is de folie brandvertragend met klasse B-s1,d0-certificering, wat zorgt voor extra veiligheid.

De folie is dampopen, slagregen- en winddicht, waardoor het een solide bescherming biedt bij verschillende weersomstandigheden. Met een UV-bestendigheid van meer dan 10 jaar is de folie ideaal voor langdurig gebruik bij open gevels.

Om de montage te vergemakkelijken, zijn er verschillende bevestigingsmethoden, waaronder montagelijm, dubbelzijdige tape en de Mavoseal tape SI. Bovendien heeft de folie een zwart oppervlak aan de buitenzijde en een lichtgroen oppervlak aan de binnenzijde, waardoor het eenvoudig is om de juiste zijde te identificeren tijdens het aanbrengen.

       

Met Mavofolie Dampopen wordt niet alleen de bescherming van gevels naar een hoger niveau getild, maar wordt ook een statement gemaakt in termen van duurzaamheid in de bouwsector.

Bekijk de productinformatie >

Laatste nieuws
27 maart 2024 Een Eddie update Lees meer
20 maart 2024 Dakvoetisolatie in beeld Lees meer
20 maart 2024 Flexibiliteit en efficiency ook op logistiek gebied Lees meer
19 februari 2024 Onze nieuwe catalogus nr.6 is uit! Lees meer
28 november 2023 Wees voorbereid op het winterseizoen Lees meer