Dilatatie advies

De specialist van Mavotrans helpt je graag
Dilatatiesystemen van mavotrans zijn echt sterk

Dilatatiesystemen

Mavotrans is al meer dan 45 jaar specialist op het gebied van dilatatiesystemen. De dilatatiesystemen bieden een verantwoorde en duurzame voegoplossing voor jouw vloer. Je hebt een keuze uit meer dan 300 voegprofielen, dus er is voor de meest uiteenlopende omstandigheden een passend profiel voor jou beschikbaar.

Voor elke toepassing hebben wij voor jou het juiste dilatatieprofiel. Of het nu gaat om een bewegingsvoeg in de vloer van een parkeergarage, productiehal, magazijn, supermarkt, school, zorginstelling of treinstation de dilatatiesystemen van Mavotrans voldoen aan de hoogste eisen en bieden zekerheid op de lange termijn.

Om de technische specificaties van de dilatatiesystemen te garanderen is een correcte en vakkundige montage vereist. Mavotrans heeft van elk dilatatieprofiel een montagevoorschrift beschikbaar en biedt indien gewenst professionele begeleiding tijdens de montage op het werk.

Wat hebben we nodig om je te helpen met het beste advies?
Dilatatiesystemen blog

Onze dilatatie specialist aan het woord

Met het juiste dilatatiesysteem voorkomt u schade aan uw magazijnvloeren en heftrucks

“Veel heftruckchauffeurs kampen met klachten onder andere veroorzaakt doordat zij worden blootgesteld aan schadelijke lichaamstrillingen.  Dit is regelmatig een onbekende veroorzaker van klachten bij de chauffeurs. Schokken en trillingen zijn belastend voor het menselijk lichaam. Ze kunnen leiden tot klachten aan spieren en gewrichten in rug, nek, schouders en zelfs aan de ingewanden.”

Lees meer
Dilatatiesystemen blog
Bekijk hier onze referentieprojecten
Dilatatiesystemen referentie

Bekijk hier een referentieproject bij u in de buurt

Filter op