BIM

Onze engineers ondersteunen je graag bij jouw BIM project
Ondersteuning bij jouw BIM project? Mavotrans

Ondersteuning bij jouw BIM project?

In de hedendaagse bouw is BIM (Building Information Modeling) niet meer weg te denken . Logisch, want BIM is bij uitstek dé werkmethodiek gericht op samenwerken en het delen van informatie. En dat past ons al een jas, want samenwerken en het delen van informatie zit in ons DNA.

Onze engineers ondersteunen je graag bij jouw BIM project. Of dat nu is met een BIM component uit onze bibliotheek, hulp bij het intekenen van jouw bouwdetail of met BIM projectondersteuning in het voortraject van jouw bouwproject, wij helpen je graag.

Mavotrans BIM componenten

Onze engineers bundelen kennis en kunde in een eigen Mavotrans BIM Bibliotheek

  • De bibliotheek is gebaseerd op Revit en alle families zijn beschikbaar in LOD400. Dit maakt ze schaalbaar te gebruiken in de diverse fases van het bouwproces.
  • Tevens zijn alle BIM componenten te downloaden als IFC. (Deze kun je ook bekijken via Solibri viewer.)

 

De bibliotheek is een ‘work in progress’ en zal steeds worden uitgebreid en verbeterd. Kijk daarom regelmatig op de website.

BIM details intekenen

De engineers van Mavotrans kunnen je ondersteunen bij het intekenen van producten en systemen in bouwdetails. Wij plaatsen onze BIM componenten uit onze bibliotheek, met de juiste specificaties, passend in het door jou aangeleverde BIM detail. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt en waar het past. Dat werkt wel zo efficiënt. Een BIM component nodig die nog niet in de bibliotheek staat? Neem contact op met onze engineers voor de mogelijkheden, engineering@mavotrans.nl.

BIM projectondersteuning

Ondersteuning bij jouw BIM project? Ook in het voortraject van jouw bouwproject is Mavotrans je graag van dienst. Een technisch knelpunt in je constructie? Onze engineers kunnen je vaak al in een vroeg stadium adviseren. Zo vinden we samen snel een passende oplossing.

Een uittrekstaat van alle benodigde producten maken op basis van jouw BIM project? Voor Mavotrans geen probleem. Het zorgt voor een effectieve projectbegroting, het voorkomt miscommunicatie en zorgt uiteindelijk voor een efficiënter bouwproces. En daar gaat samenwerken toch om.

Wil je weten wat Mavotrans engineering voor jou kan doen? Neem dan contact met ons op, engineering@mavotrans.nl.

Neem contact op  >