Over Mavotrans

Het team

Mavotrans is een vertrouwde partner met langdurige ervaring in de advisering en toelevering van oplossingen voor de Nederlandse bouwindustrie. Mavotrans richt zich op een snelle, betrouwbare en efficiënte levering van een uitgebreid productenpakket voor woning- en utiliteitsbouw, de prefab betonindustrie, renovatie- en transformatieprojecten, infrastructurele werken en geluidsbeheersing.

De missie van Mavotrans

Wij richten ons op een zo efficiënt mogelijke one-stop-shop levering van bouw- en akoestiekproducten van hoogwaardige kwaliteit. Door onze jarenlange opgebouwde kennis van zaken, ervaring op de bouwplaats en onze dienstverlenende en ondersteunende houding zijn wij in staat de klant te adviseren bij zijn project en te helpen bij zijn inkoopproces. Wij hebben passie voor ons vakgebied en al onze interne processen zijn gericht op klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Lees meer over onze missie en kernwaarden

Kennis
Integer
Behulpzaam
Duurzaam
Jarenlange ervaring

Oplossingen

Met het uitgebreide leveringsprogramma heeft u niet veel andere toeleveranciers meer nodig. U heeft bij ons een grote keuze aan constructieve materialen voor de ruwbouwfase zoals betonkoppelsystemen, afstandhouders, waterkerende materialen en oplegmaterialen. Maar ook voor de professionele afwerking van bouwconstructies bieden wij talloze oplossingen op het gebied van afdichtingen, dilataties en geluidsbeheersing. Wanneer nodig worden daarnaast ook maatwerk oplossingen direct op het werk geleverd. Met onze bouwplaatsoplossingen wordt uw bouwproces beter ingevuld in de betekenis van bouwtijd, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Bekijk onze oplossingen

Advies

Onze technisch adviseurs zijn thuis op de bouwplaats en bieden u deskundig en oplossingsgericht advies op het werk. Samen met u komen tot de juiste productkeuzes vanaf ontwerpstadium tot en met de afbouwfase. Door samenwerking komen de beste bouwprojecten tot stand, hierbij zijn een optimaal inkoopproces en reductie van faalkosten het uitgangspunt.

  • U kunt bij onze bouwtechnisch adviseurs terecht voor technisch advies, prijzen, maatwerk oplossingen en verwerkingstips.
  • Indien gewenst geven wij productscholingen of -presentaties
  • Ook op het gebied van duurzaam en luchtdicht bouwen adviseren wij u graag.
  • Onze akoestiek adviseurs geven u oplossingsgerichte informatie betreffende vraagstukken omtrent ruimte- of bouwakoestiek.

Snel en correct leveren

Het logistieke concept binnen onze organisatie is zodanig georganiseerd dat levering snel, maar zeker ook kostenefficiënt mogelijk is. Bestellingen van onze standaard producten die voor 14.30 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag op het werk afgeleverd, indien gewenst zelfs op een afgesproken tijdstip. Ook behoren spoedbestellingen voor dezelfde dag tot de mogelijkheden.

Daarbij zijn onze transporttarieven eenvoudig en transparant. Gratis levering vanaf € 500,– excl. BTW door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).

Kwaliteit, gezondheid en milieu vinden wij belangrijk.